100% PREMIUM TE // 100% Økologisk // 100% PLASTIK FRIT

5 TING DU SIKKERT IKKE VIDSTE OM TE

TE ELLER TISANE 
For det meste af tiden, når folk siger, at de drikker te, drikker de faktisk noget, der kaldes en tisane. En tisane, som er det franske ord for "urteteinfusion", er ganske enkelt en kombination af urter, som på mere almindeligt sprog kaldes "urtete". Oftest er det, at teen er blevet tilført urter, krydderier, frugt eller endda chokolade. Hvis du skal kunne kalde din te for rigtig te, skal den indeholde blade fra planten Camellia sinensis, også kendt som teplanten.

NR. 2 PÅ VERDENSPLAN
På verdensplan produceres der 3 millioner ton te årligt. USA forbruger alene 644 tusinde kilo te hver dag. Dette antal er ikke overraskende taget i betragtning af at te er den næstmest konsumerede drik i verden, efter vand.

IT`S IN THE BAG
Teposen blev opfundet i USA i begyndelsen af ​​1800-tallet og blev oprindeligt brugt til at holde teprøver bragt fra Indien. Denne bekvemmelighed tog fart og i dag bliver 96 procent af den te der serveres i hele verden, fremstillet ved hjælp af teposer.

VI ELSKER TIN DÅSER
Hold din løs te frisk ved at opbevare dem i lufttætte containere, på et køligt, tørt sted, væk fra lys, varme og fugt. Dette gør at teen forbliver frisk og holder på smagen.

LAV DIN TE I EN KAFFEKANDE
Nogle mennesker sværger til at brygge sin te i en fransk presse - de siger, at karaffen giver bladene en chance for at udvikle sig og brygge ordentligt, i modsætning til mange teposer.

← Ældre indlægEfterlad gerne en kommentar

Noter, kommentarer skal godkendes før den bliver offentliggjort