100% PREMIUM TE // 100% Økologisk // 100% PLASTIK FRIT

FORBERED DIG PÅ VINTEREN MED URTETE


Efterhånden som dagene bliver kortere, og vejret bliver koldere, er der intet bedre end at krybe under tæppet med en dejlig kop te. En kop varm urtete er ikke kun virkelig hyggelig, den kan også styrke dit helbred. Urtete kommer i alle forskellige sorter, så det handler om at vælge den rigtige til enhver lejlighed.
Her er vores favoritter som du kan købe her: www.dadirritea.com
Chakra Chai
Man kommer ikke igennem en vinter uden en ægte Chai Te. Vores Chai urtete indeholder 12 forskellige urter, som tilsammen udgør denne vinter wellness bombe. Godt krydret og med masser af smag. Hvis du er til Chai Latte, er denne blanding ideel. 
Immune Defense
Denne blanding er kreeret til at styrke dit immunforsvar. Hovedingredienserne såsom ingefær, lakrids rod og anis gør at denne blanding smages som let krydret, rund og ”som den også er kendt for” den gode eftersmag af lakridsrod. Man kan ikke spise for meget ingefær. Ingefær bliver også brugt som urtemedicin.
Sideritis
Greek Mountain Tea bruger de tørrede blomster, blade og stilke af den indfødte græske plante Sideritis (også kendt som Ironwort). Det blev først brygget som en te af græske hyrder, mens de tøjede deres flokke på bjergskråningerne og bruges meget i urtemedicin såvel som til urtete. Udover at have en lækker sød, floral smag er græsk bjerg te pakket af naturlige antioxidanter og har antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber. Det kan således hjælpe med smertelindring, allergibehandling, åndedrætsproblemer og mildt ubehag i maven.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →Efterlad gerne en kommentar

Noter, kommentarer skal godkendes før den bliver offentliggjort