100% PREMIUM TE // 100% Økologisk // 100% PLASTIK FRIT

VORES VÆRDIER

GØR GODT FOR DIG SELV
For at kunne bevare vores sundhed, vores fysiske form og vores generelle velvær, er det vigtigt, at vi indtager tilstrækkeligt nok væske. Te er et sundt alternativ til kaffe, sodavand og andre søde drikkevare. Te giver god smag uden nogen kalorier, hvilket gør det perfekt til en sund og aktiv livsstil. Selv når kroppen har brug for en pause, f. eks. når du er forkølet, har brug for energi, døjer med søvn mangel eller føler dig stresset, kan en varm kop urte te simpelthen gøre underværker. Derfor går vi op i kvaliteten af en førsteklasses økologisk produktion. Økologiske fødevarer har flere næringsstoffer – vitaminer, mineraler, enzymer og mikronæringsstoffer – end konventionelt producerede fødevarer, fordi jorden er holdt og næret ved hjælp af bæredygtige processer og ansvarlige standarder. Vi bruger kun de bedste ingredienser til vores strengt kontrollerede udvalg af teer. Når vi vælger vores leverandører, sikrer vi os, at de har deres eget økologi-certifikat. Derudover bliver kvaliteten af produkterne jævnligt tjekket ved hjælp af nøjagtige analyser. 
 
PAS PÅ MILJØET
Vi tror på naturen. Jo mindre vi passer på vores miljø, jo mere vil det også blive forurenet med urenheder og giftstoffer, som har en skadelig effekt på vores sundhed. Luftforurening kan forårsage luftvejssygdomme og kræft, samt mange andre problemer og sygdomme. Vandforurening kan føre til tufys, diarré og andre vandbårne sygdomme. Selvom vi har behandlingssystemer og mekanismer til at tage hånd om disse problemer, ved vi aldrig, hvilke fejl, der kan ske. Luften holder os i live, og vand er en almindelig nødvendighed, så vi bør gøre alt, hvad vi kan, for at undgå forurening.  ”Når jorden er syg og forurenet, er menneskelig sundhed umulig”. Derfor gør vi hos DADIRRI TEA alt, hvad vi kan, for at beskytte miljøet mod affald og forurening ved kun at bruge bæredygtige materialer. Vi bruger ikke: Plastic // Kunstige materialer // Tilsætningsstoffer. 
Derudover er vores emballage 100% kompostvenligt
 
GØR GODT FOR ANDRE
Sammen kan vi gøre en forskel. Det har vi lært hos DADIRRI TEA.
Gennem vores rejser over seks år, har vi mødt folk som dedikerer deres liv på at skabe bedre forhold for børn, unge, voksne eller dyr der har brug for en hjælpende hånd. Det at vi har været vidne til den forskel som mange venlige sjæle gør for andre, har inspireret os til at støtte sager som vi tror på og som vi selv har haft et personligt kendskab til som fx. rent drikkevand som burde være tilgængeligt for alle. Men desværre er dette ikke en realitet. Idag er vand dyrere end mælk. At når vi for eksempel var ude i de mest fjerntliggende bjerge og havde ingen steder at sove, der tænkte vi, tænk hvis det her var vores virkelighed. At være deprimeret over de "mindste" ting i livet, at synes verden er trist og grå, i de par timer det varede.